QS GJESTEBOK

QS Gjestebok er programvaren som hjelper til med å holde oversikt over hvem som til enhver tid er på besøk i bedriften og hvilke ansatte som har besøk. QS Gjestebok profilerer deres bedrift mot gjester som kommer på besøk, og gir dem en profesjonell og verdig mottakelse!

Gjestebok logo

Modulene i QS Gjestebok

QS Gjestebok er bygd opp av ulike moduler som styrer hvilken funksjonalitet du har tilgang til. Du kjøper derfor en programpakke, og velger de modulene som du trenger. Grunnpakken som alle må ha, består av en administrasjonsmodul og en selvbetjeningsmodul. Grunnpakken inneholder alt man trenger for å ha en komplett besøksregistrering. I tillegg har vi moduler som SMS-modul, strekkodemodul og gjestenettmodul, som kan være aktuelle funksjoner dersom man ønsker å automatisere resepsjonen ytterligere. Programmet passer derfor både for bemannede og ubemannede resepsjoner.

Administrasjonsmodulen
Administrasjonsmodulen er et verktøy for resepsjonsbetjeningen. Denne modulen er et kraftig verktøy for søking, rapportering og forhåndsregistrering av besøk. Her kan resepsjonsbetjeningen holde oversikt over besøkende, hvem de kommer fra og hvem de er på besøk hos. Dere kan også registrere telefonnummer og annet som dere måtte ønske å registrere. Den kan også brukes til å importere grupper av besøkende på forhånd, og ha lapper klare når gjester kommer. Administrasjonsmodulen brukes også til å velge hvilken funksjonalitet man ønsker å automatisere, og parametere for automatisering.
Selvbetjeningsmodulen
Selvbetjeningen er enkel å bruke, selv for gjester som ikke er vant med slike verktøy. Samtlige tekster i selvbetjeningen kan endres etter eget ønske og du kan legge inn ditt eget bakgrunnsbilde. Den benyttes av gjestene til å registrere seg inn. Deretter blir det skrevet ut en selvklebende etikett og eventuelt en parkeringstillatelse, før programmet er klar til å motta neste gjest. Modulen kan beskyttes med et passord som legges inn når modulen startes. Kjenner man ikke passordet, får man heller ikke lukket modulen. Dette for at gjesten ikke ved et uhell skal kunne lukke programmet.

Tilleggsmoduler i QS Gjestebok

SMS
SMS modulen gjør det mulig å sende SMS til den ansatte når besøk har registrert seg i resepsjonen. Da kan den ansatte komme å hente gjesten, slik at denne slipper å vente unødig. Man ivaretar da også noe av sikkerheten ved at gjesten har følge med en ansatt. Det kan også sendes SMS når det er en evakuering, slik at alle ansatte og besøkende som har registrert telefonnummer får varsel når evakuering er iverksatt. Dette kan være informasjon om møteplass ved evakuering.
Strekkode
Strekkodemodulen gir tilgang til å kunne benytte strekkoder på besøkslapp. Denne kan da brukes til å sjekke gjest inn og ut av systemet. Dette egner seg godt for de som har mange gruppebesøk hvor det er fint å ha besøkslapper klare på forhånd. De kan også bukes ved gjentakende besøk, slik at gjesten slipper å registrere seg hver gang man kommer, og kan bruke strekkoden til dette.
Gjestenett
Gjestenettmodulen gir tilgang til å kunne registrere gjesten på bedriftens gjestenett kontroller når besøk er registrert. Gjesten får da en lapp med brukernavn og passord som kan benyttes på gjestenettet.
Flere firma
QS Gjestebok gir mulighet for å ha flere firma representert i samme resepsjonsløsning. Hvert firma vil da ha sine egne ansattlister og logoer tilgjenegelig på besøkslapp og i selvbetjeningsvinduet. Hvert firma vil dermed få sin egen profilering i selvbetjeningen.

Funksjoner i QS Gjestebok

Rapporter
QS Gjestebok gir deg mulighet til å lage alle de rapporter du måtte ønske. Dette gjøres i vår rapportgenerator. Her kan du rapportere på alle de parameter som du måtte bruke i QS Gjestebok. Rapportene kan eksporteres til excel, ellerskrives ut på skriver.
Evakuering
Ved en evakuering er det viktig å ha oversikt over hvem som er i bygget. QS Gjestebok gir tilgang til en enkel evakueringsprosedyre som gjør at du enkelt kan få ut lister over hvem som er inne i bygget. Denne listen kan skrives ut på skriver eller sendes på epost. Det kan også sende ut SMS til ansatte og besøkende ved evakuering.
Parkering
Mange har egne reserverte parkeringsplasser for besøkende. Da kan det være fint å kunne skrive ut parkeringslapper til sine gjester. Parkeringslappen har logo og den informasjon som ønskes.
Import
QS Gjesebok har en god importfunksjonalitet som gir mulighet for å importere lister fra Excel. Dette gjør at man enkelt kan importere forhåndsregistrerte gjester, og man slipper å bruke tid på å registrere besøk som allerede er registrert i andre systemer.
Importfunksjonen finnes også for ansatte, slik at de kan importeres fra fil. Ansatte kan i tillegg synkroniseres mot Active Directory.

Maskinvare

Vi kan levere komplette pakker med maskinvare som er velprøvd sammen med QS Gjestebok. Vi har gode samarbeidspartnere på maskinvare som leverer nær sagt hva som helst fra det helt enkle, til mer avanserte løsninger. Ta kontakt, så finner vi ut sammen med dere hva som kan passe for deres resepsjon!

Kontakt oss